Tällä viikolla olen sortunut kahdesti. lankaa on vielä hiukan yli 2kg ja silti ostin lankaan (ja vähän muutakin luvatonta). Tammikuun alussa lankakasalla oli painoa 2540g, ja kasa ei keskeneräisten töiden kanssa enää mahtunut laatikoihinsa.  Nyt kaikki tavarat menevät laatikoihin sullomalla. :)

Ensimmäisen kerran maanantaina Sokoksen alelaarin vierellä. Sieltä pohjalta minun nimeäni huusi nimittäin kaksi kerää syreenin väristä Novitan Samos lankaan. Löysin vielä sopivasti Novitan sivuilta hyvän ohjeen miesten pipoa varten. Koska tunnen käsialani niin tein työn ohjeen puikoilla ja tadaa, pipo ei mahdu miehen päähän, mutta omaani se menee loistavasti.  Harmi kun Samos on poistuva lanka ja sitä ei enää löydy mistään. Olisin nimittäin mielelläni tehnyt isommilla puikoilla miehelle pipon, jostain hieman miehekkäämmästä väristä kuin hempeän lila.

Toinen sortumiseni oli tänään.  Ostin itselleni 2,5mm puikot ja kerroslaskurin. Laskuri on tällaiselle vatipäälle erittäin hyvä ostos, mutta vaikka sain puikoista alennusta jäin pohtimaan mihin ihmeeseen tarvitsen niitä. Minä kun en tee mitään niin ohuesta langasta, että tarvitsisin noin ohuita puikkoja. Tai ainakaan en vielä ole tehnyt enkä suunnitellut tekeväni... No, voinen lohduttautua sillä, että ne olivat tarjouksessa. 

Josko seuraavaan blogimerkintään saisin kuvat kaikista tämän kuun valmistuneista paitsi Mutkia matkaan sukista.